Bezoek ook: Afbeelding van een gesloten slotjeLedensite
14 november 2018
Accordeon Vereniging Amersfoort (A.V.A.) | Accordeon spelen voor jong en oud
Contact
Accordeon Vereniging Amersfoort: Kom naar ons jubileumconcert op zaterdagavond 17 maart 2018 vanaf 19.30 uur in het Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23 Amersfoort.
 
 
 
 
 
Concerten Voor tehuizen 28 maart 2014

A.V.A. treedt regelmatig op in verpleeg- en verzorgingsinstellingen. Wij treden graag voor jou op.

A.V.A. heeft een afwisselend repertoire met voor ieder wat wils. Zo spelen wij onder andere tango's, marsen, licht klassieke nummers, lichte muziek, pop, 1 of 2 stukken muziek met een mix van evergreennummers.

Als A.V.A. bij jou een concert verzorgt, stemmen we uiteraard de exacte details met je af. Aanvang is over het algemeen 19.30 uur. Meestal wordt de avond tussen 21.15 en 21.30 uur afgesloten. Concerten verzorgen wij op de dinsdagavond en incidenteel ook op donderdagavond. In de vakantieperiodes en in de maand maart (dit omdat ons jaarconcert in de maand maart wordt gegeven), verzorgen wij geen optredens. Speciaal voor verpleeg- en verzorgingsinstellingen reken wij voor een optreden €150,-.

Het is mogelijk om voor een optreden 1 of 2 verzoeknummers uit de muzieklijst door te geven. Deze zal A.V.A. tijdens het optreden met genoegen voor jou ten gehore brengen.

Heb je interesse in een concert van A.V.A. dan is een persoonlijk gesprek uiteraard mogelijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met Andrea van Diermen (tel. 033 - 785 04 68) of neem contact met ons op per e-mail. Je kunt ook je gegevens achterlaten op het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op.

A.V.A. verheugt zich erop bij jou een muzikale avond te verzorgen.