Bezoek ook: Afbeelding van een gesloten slotjeLedensite
17 februari 2019
Accordeon Vereniging Amersfoort (A.V.A.) | Accordeon spelen voor jong en oud
Contact
Accordeon Vereniging Amersfoort: Kom naar ons jubileumconcert op zaterdagavond 17 maart 2018 vanaf 19.30 uur in het Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23 Amersfoort.
 
 
 
 
 
Concerten Dag van de Amateurkunst 4 juli 2018

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een accordeonorkest te spelen? Of wil je weer eens samen muziek maken? Dit is je kans!

Speel mee met A.V.A. tijdens de Dag van de Amateurkunst op zaterdag 8 september 2018. A.V.A. speelt tussen 11.00 - 12.00 uur in het Rietveldpaviljoen in de Zonnehof in Amersfoort.

Welke werken worden er gespeeld?
Onder leiding van dirigent Herman van Valkengoed worden onder andere de volgende werken uitgevoerd:
A Klezmer Karnival
Sound of Music Halleluja (Leonard Cohen)
Adios Nonino (Astor Piazolla)

Wanneer wordt er geoefend?
Je oefent mee op dinsdagavond 21 en 28 augustus en op 4 september. De repetities starten om 20.15 uur in het clubgebouw van Hosanna aan de Puntenburgerlaan 402 in Amersfoort.

Vragen en aanmelden?
Je kan meedoen als je een aantal jaren accordeon speelt. Aanmelden kan via e-mail info@accordeonverenigingamersfoort.nl. Neem voor vragen gerust contact op met Andrea van Diermen (secretaris A.V.A.) op tel. 033 - 785 04 68, of vul het contactformulier in. Dan nemen wij contact met jou op. Geef in de mail aan hoeveel jaar je al accordeon speelt en of je een voorkeur hebt om in een bepaalde partij te spelen. Voorafgaand aan de repetities ontvang je een setje met muziek.