Bezoek ook: Afbeelding van een gesloten slotjeLedensite
17 februari 2019
Accordeon Vereniging Amersfoort (A.V.A.) | Accordeon spelen voor jong en oud
Contact
Accordeon Vereniging Amersfoort: Kom naar ons jubileumconcert op zaterdagavond 17 maart 2018 vanaf 19.30 uur in het Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23 Amersfoort.
 
 
 
 
 
Concerten Bachdag 4 juli 2018
Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een accordeonorkest te spelen? Of wil je weer eens samen muziek maken? Dit is je kans!

Speel mee met A.V.A. tijdens de Bachdag op zaterdag 13 oktober 2018. A.V.A. speelt aan het einde van de ochtend / begin van de middag in een van de monumenten in de binnenstad van Amersfoort.

Welke werken worden er gespeeld?
Onder leiding van dirigent Petra van Drieënhuizen worden onder andere de volgende werken uitgevoerd:
Air, Arioso en Adagio van J.S. Bach
Largo van F. Händel

Wanneer wordt er geoefend?
Je oefent mee op dinsdagavond 2 en 9 oktober. De repetities starten om 20.15 uur in het clubgebouw van Hosanna aan de Puntenburgerlaan 402 in Amersfoort.

Vragen en aanmelden?
Je kan je al aanmelden als je enkele jaren accordeon speelt. Aanmelden kan via e-mail info@accordeonverenigingamersfoort.nl. Neem voor vragen gerust contact op met Andrea van Diermen (secretaris A.V.A.) op tel. 033 - 785 04 68, of vul het contactformulier in. Dan nemen wij contact met jou op. Geef in de mail aan hoeveel jaar je al accordeon speelt en of je een voorkeur hebt om in een bepaalde partij te spelen. Voorafgaand aan de repetities ontvang je een setje met muziek.