Bezoek ook: Afbeelding van een gesloten slotjeLedensite
21 januari 2019
Accordeon Vereniging Amersfoort (A.V.A.) | Accordeon spelen voor jong en oud
Contact
Accordeon Vereniging Amersfoort: Kom naar ons jubileumconcert op zaterdagavond 17 maart 2018 vanaf 19.30 uur in het Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23 Amersfoort.
 
 
 
 
 
Concerten 65-Jarig jubileumconcert 2018 24 december 2015

Accordeon Vereniging Amersfoort houdt eens per jaar haar jaarconcert.

65-JARIG JUBILEUMCONCERT ACCORDEON VERENIGING AMERSFOORT

17 maart 2018 was het dan zover: het 65-jarig jubileumconcert. Voorafgaand aan het concert was vanaf 19.00 uur een reünie voor oud-leden, donateurs en allen die A.V.A. een warm hart toedragen. Tijdens de reünie werden de bezoekers getrakteerd op videobeelden en oude archiefbeelden en zelfgemaakte overheerlijke baksels. De beide orkesten waren in het nieuw gestoken en presenteerden zich vol trots in de nieuwe kleding (gemaakt door Atelier Naald en Draad en gesponsord door de Rabobank).
Het thema van het jubileumconcert was 'The Best Of'. Het publiek kon genieten van muziekstukken die in de afgelopen 65 jaar een succes waren. Onder andere Pirates of the Carribean, Yesterday en Bohemian Rapsody werden ten gehore gebracht. Bij Blaze Away verzorgde Danny Scholte een gastoptreden op zijn trombone. Bij Tunesische Impressionen zweepte het duo C Kwadraat het nummer extra op. C Kwadraat verzorgde tevens een kort gastoptreden na de pauze. Na het concert werd de avond met een borrel in sfeer afgesloten. We kijken terug op een geslaagd jubileumconcert!